Sări la conținut

Despre noi

Corzile sunt prietenii muntilor. Coarda.ro

Proiectul coarda.ro a fost înființat ca urmare a pasiunii pentru munte și a experienței în domeniul alpinismului utilitar, fiind un magazin online de corzi și accesorii necesare în desfășurarea activităților de alpinism și escaladă. Distribuim produse ale unor producători de renume, având ca scop îmbunătățirea confortului și creșterea nivelului de siguranță al utilizatorului.


Oamenii se confruntă cu aspectul securității în timp ce descoperă comorile naturii sau în timp ce își înfruntă limitele, pe durata cățărărilor sportive sau în desfășurarea activităților de alpinism utilitar. Componentele legate de securitate au evoluat de-a lungul secolelor, de la scări și corzi din canepă, la tehnologia modernă a prezentului.

Coarda.ro

Pas cu pas, vă apropiați de piciorul muntelui, munte care vă va duce către visele voastre. Veți experimenta minunatele momente de prietenie pe fața rocilor sau în peșteri adânci. Unul dintre prieteni va fi coarda achiziționată de pe coarda.ro. Însoțitor silențios, prietenos în mâinile tale, aproape neobservat în timp ce a fost prins în altă carabină. Nu veți fi conștienți de acest lucru atunci când veți fi atârnat deasupra verticalelor subterane. Vă veți concentra pe misiunea voastră. Netulburați!

Așteptăm cu nerabdare să vă întâlnim în munți, peșteri sau în timpul activității de zi cu zi.